Saturday, February 12, 2011

want to know what i think ?

nak tahu apa aku rasa ?
aku rasa marah bila aku separuh mati aku cuba bagitau orang perasaan aku hanya sedikit ynag betul betul dengar. padahal masalah kau separuh mati aku cuba selesaikan tanpa penat

nak tau apa aku rasa ? 
aku rasa menyampah bila lelaki cakap tak boleh hidup tak ada perasaan nak hidup bila dah break padahal kau boleh je sebenanye. aku boleh apasal kau tak boleh ? aku perempuan kau lelaki. ada beza kat situ. korang boleh buat kalau korang nak buat. 

nak tahu apa aku rasa ?
aku rasa bengang bila setiap kali aku nak tulis aku marah kat seseorang kat blog ni aku akan padam balik padahal kau memang selalu buat palat ngan aku aku still takut kau baca blog ni dan lari dari aku. kenapa eh ?

nak tahu apa aku rasa ?
aku rasa sedih kenapa setiap kali mesti aku kene pendam perasaan aku. kenapa aku je kene faham orang bila orang tak pernah faham aku.

nak tahu ape aku rasa ?
aku rasa nak sepak je bila orang cakap tak serupa bikin. cakap kawan tapi reality ? cakap janji tapi reality ?

nak tahu apa aku rasa ?
aku rasa bersalah bila orang menangis untuk aku, tolong lah jangan menangis untuk aku lagi. i dont deserve it. *ini untuk perempuan sahaja. lelaki tak mungkin :)

nak tahu apa aku rasa ?
aku rasa nak menangis sebab terpaksa tipu orang yang aku suka seseorang sebab aku nak tengok orang gembira tengok aku. maaf. aku memang tak ada perasaan kat sesiapa pun sekarang

nak tahu apa aku rasa ?
aku rasa setakat ni je kot aku boleh tulis. maaf bagi yang terasa, sumpah aku dah tak boleh tahan.

5 comments:

Fairul Zulkefli said...

kenapa weh?

yunie said...

tension douh. sumpah tension.

yunie said...
This comment has been removed by the author.
m.haziqhanif said...

idop lg blog kau..keh3

Yonna Lahh!! said...

bon bon bon.
dtg lah rumah aku sleepover.
(haha tetibe) ;D
bila mau ketemuk?